طريقة عمل المعمولة new 2014
الزيارات:
الزيارات:
برامج نت | 5:05 م |
المطبخ
- الكمية تكفي: 4 أشخاص
- وقت التحضير: 15 دقيقة
- وقت الطهي: 20 دقيقة
- لمقادير: 4 كوب دقيق
- 1 كوب دقيق سميت
- 4 ملعقه كبيره جوز هند
- 1 كوب سكر بودره
- 1 كوب زيت او سمن او الاتنين مع بعض
- 4 بيضات فانيليا وبيكنج بودر حوالى 2 ملعقه
- التحضير: نحضر السكر مع +السمن فى طبق و نخاطهم بالايد لحد ما تبقى زى الكريمه
وبعدين احط عليهم المقادير التالية
الدقيق +دقيق السميت +جوز الهند +والبيكنج بودر
نقلبهم كويس لحد ما يشربوا السكر والسمنه وبعدين كده نحط البيض بيضه بيضه مع التقليب المستمر
والفانيليا مننساهاش ونقلب كويس لحد ما تتلم مع بعض
ونمسكها بادينا نعرف نشكلها بسهوله - الطبخ:
بعد كده ناخد قطعه ونشكلها زيه ما انتى عايزه
المهم متبقاش كبيره ولا تخينه علشان بتنفش لان فيها بيكنج بودر
كان عندى فروته مسكره حطيتها
بعد كده بقى هنكون مشغلين الفرن ونحط الصينيه فى الفرن ونهدى النار تكون وسط
هتحمر من تحت وتترفع بسيط كده هنضغط عليها براحه كده هنحس انها استوت تمام من جوه فنحمر وشها
نكون مجهزين الشربات ونسيبه يبقى فاتر مش بارد قوى يعنى [ ولو مش عايزه نحطى الشربات برحتك]
وهوه (( 2 كوب سكر - 2 كوب ماء - عصير نص ليمونه )) نسيبه يغلى على النار 12دقايق
وبعد ما تخرج الصينيه نسبها تهدى دقايق وبعدين نحطها فى الشربات
لحد ما نحس انها بدات تتشربه نشيلها ونحطها فى مصفه علشان لو نزل منها شربات
وبعد ما تتصفى نقدمها و استمتعى بالطعم الرائع
يتم التشغيل بواسطة Blogger.
0 التعليقات:
إرسال تعليق